Toimitusehdot

Sähköpostitilaus
Tilaus on mahdollista tehdä myös sähköpostilla. Tällöin käyttäjän palveluun rekisteröitymistä ei vaadita. Sähköpostitilaus tehdään seuraavasti:
Kerää tuotetiedot (Tuotteen nimi, tuotekoodi sekä tuotteen hinta) palvelusta ja lisää kappalemäärät tilaamistasi tuotteista ja kopioi tiedot sähköpostiviestiin. Lisää vielä yhteystietosi (nimesi ja toimitusosoite sekä puhelinnumerosi) ja lähetä tilaus osoitteeseen: info@sahkokulma.fi. Puutteelliset tilaukset jätetään huomioimatta. Huom! Ota huomioon, että postikulut lisätään tilaukseesi.

Tilauksen sitovuus
Yhteydenpito tilaajan ja toimittajan välillä tapahtuu sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. Sitova kauppasopimus astuu voimaan, kun asiakas on tehnyt tilauksen. Tällöin tilaaja sitoutuu noudattamaan Vantaan Sähkökulman toimitus- ja käyttöehtoja.

Hinnat
Voimassaoleva hinta on tilaushetkellä oleva hinta verkkokaupassa. Hinta sisältää arvonlisäveron (24%). Vantaan Sähkökulma pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaukseen lisätään kulloinkin voimassa olevat toimituskulut. Ostoskorin kautta tehtyihin tilauksiin lasketaan automaattisesti toimituskulut ja alennukset, sähköpostitilauksiin ne lasketaan erikseen ja tarkka hinta määräytyy tilausvahvistuksen yhteydessä.

Maksuehdot
Maksu tapahtuu ennakkomaksuna tilisiirtona Vantaan Sähkökulman pankkitilille, Paypal-palvelun tai Klarna-palvelun välityksellä.

Palautukset
Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa käyttämättömät ja alkuperäisessä pakkauksessaan olevat tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen tai tuotteiden vastaanottamisesta. Tilaajan tulee tehdä tuotteen palautusilmoitus sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista. Palautukset tehdään käyttämällä postin ’Asiakaspalautelomaketta’. Palautus osoitetaan: Vantaan Sähkökulma, Asiakaspalautus, Silakkakuja 9, 01490 Vantaa.

Rikkoutuneet lähetykset
Mikäli tuote tai tuotteet on rikkoutuneet lähetyksessä, on siitä tehtävä jo postissa vahinkoilmoitus ja tämän jälkeen otettava yhteys Vantaan Sähkökulmaan: info@sahkokulma.fi . Tilaajan jo vastaanottamaa ja postista uloskuitattua lähetystä ei voi palauttaa rikkoutuneena lähetyksenä.

Reklamaatio
Mikäli tilaajalle on toimitettu väärä tuote tai tilaaja on muuten tyytymätön toimituksen sisältöön, on tästä tehtävä reklamaatio kohtuullisessa ajassa Vantaan Sähkökulmaan sähköpostitse. Virheellinen tuote palautetaan ilman postikuluja Vantaan Sähkökulmaan. Palauttaminen tehdään reklamaation ja sen hyväksymisen jälkeen. Kun Vantaan Sähkökulma on saanut palautetun tuotteen haltuunsa, palautetaan maksettu kauppahinta viipymättä tilaajalle tai se vaihdetaan.

Ylivoimainen este (Force Majeure)
Vantaan Sähkökulma ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Vantaan Sähkökulman vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Vantaan Sähkökulman toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.